Advertisement

Εφκα Ειδοποιητηρια / Gia Prwth Fora Ekdidontai Eniaia Eidopoihthria E Efka / Μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 20 μαρτίου είναι πληρωτέα τα ραβασάκια των νέων εισφορών που αναρτήθηκαν την δευτέρα 16.

Εφκα Ειδοποιητηρια / Gia Prwth Fora Ekdidontai Eniaia Eidopoihthria E Efka / Μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 20 μαρτίου είναι πληρωτέα τα ραβασάκια των νέων εισφορών που αναρτήθηκαν την δευτέρα 16.. Τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του φεβρουαρίου 2020 για 1.213.257 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του. Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών απριλίου ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης (εφκα) ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών νοεμβρίου 2018 μη μισθωτών. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές, 120 δόσεις, ενφια: Για την έκδοση των εισφορών, έχουν ληφθεί υπόψη οι διατάξεις της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε στις 30 μαρτίου 2020.

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές μαΐου 2018 των αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Την προσεχή τετάρτη 3 ιουνίου, η ανάρτηση των ειδοποιητηρίων. Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια εφκα ιουνίου 2020 πληρωμής εισφορών των μη μισθωτών ασφαλισμένων. Ειδοποιητήρια για ασφαλιστικές εισφορές ιανουαρίου.

Efka Ti Allazei Apo Shmera Sta Eidopoihthria Eidhseis Nea To Bhma Online
Efka Ti Allazei Apo Shmera Sta Eidopoihthria Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Καλωσ ηλθατε στην σελιδα εισοδου των υπηρεσιων web. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές , πληρωμή συντάξεων ογα, ικα. Αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης (εφκα) οι εισφορές ιουνίου 2019 των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές : Στο efka.gov.gr τα διπλά εκκαθαριστικά του εφκα αναρτήθηκαν οι εισφορές μαρτίου η διοίκηση του εφκα (efka.gov.gr) ανακοίνωσε πως οι εισφορές αυγούστου 2017 των αγροτών. Μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 20 μαρτίου είναι πληρωτέα τα ραβασάκια των νέων εισφορών που αναρτήθηκαν την δευτέρα 16. Δείτε τα αναδρομικά που δικαιούστε με ένα κλικ.

Αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης (εφκα) οι εισφορές ιουνίου 2019 των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Σήμερα, παρασκευή 3 ιουλίου, λήγει η προθεσμία για την χρήση της έκπτωσης 25% στα ειδοποιητήρια του εφκα για τον μάιο για 1,2 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς. Δείτε τα αναδρομικά που δικαιούστε με ένα κλικ. Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια εφκα ιουνίου 2020 πληρωμής εισφορών των μη μισθωτών ασφαλισμένων. Ειδοποιητήρια για ασφαλιστικές εισφορές ιανουαρίου. Μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 20 μαρτίου είναι πληρωτέα τα ραβασάκια των νέων εισφορών που αναρτήθηκαν την δευτέρα 16. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών νοεμβρίου 2018 μη μισθωτών. Στο efka.gov.gr τα διπλά εκκαθαριστικά του εφκα αναρτήθηκαν οι εισφορές μαρτίου η διοίκηση του εφκα (efka.gov.gr) ανακοίνωσε πως οι εισφορές αυγούστου 2017 των αγροτών. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές, 120 δόσεις, ενφια: Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές , πληρωμή συντάξεων ογα, ικα. Τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του φεβρουαρίου 2020 για 1.213.257 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του. Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών απριλίου ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης (εφκα) ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια. 1:06 μμ, παρασκευή 23 οκτ 2020 1:06 μμ, 23 οκτ 2020.

Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα. Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια εφκα ιουνίου 2020 πληρωμής εισφορών των μη μισθωτών ασφαλισμένων. Σε ανακοίνωσή του ο εφκα αναφέρει: Στο efka.gov.gr τα διπλά εκκαθαριστικά του εφκα αναρτήθηκαν οι εισφορές μαρτίου η διοίκηση του εφκα (efka.gov.gr) ανακοίνωσε πως οι εισφορές αυγούστου 2017 των αγροτών. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές , πληρωμή συντάξεων ογα, ικα.

Anarth8hkan Ta Prwta Eidopoihthria Toy Efka Deite Pws 8a Ta Ektypwsete E Forologia Forologikh Logistikh Kai Ergatikh Enhmerwsh
Anarth8hkan Ta Prwta Eidopoihthria Toy Efka Deite Pws 8a Ta Ektypwsete E Forologia Forologikh Logistikh Kai Ergatikh Enhmerwsh from www.e-forologia.gr
Σε ανακοίνωσή του ο εφκα αναφέρει: Για την έκδοση των εισφορών, έχουν ληφθεί υπόψη οι διατάξεις της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε στις 30 μαρτίου 2020. Την προσεχή τετάρτη 3 ιουνίου, η ανάρτηση των ειδοποιητηρίων. Μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 20 μαρτίου είναι πληρωτέα τα ραβασάκια των νέων εισφορών που αναρτήθηκαν την δευτέρα 16. Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές νοεμβρίου 2018 των αγροτών. Σήμερα, παρασκευή 3 ιουλίου, λήγει η προθεσμία για την χρήση της έκπτωσης 25% στα ειδοποιητήρια του εφκα για τον μάιο για 1,2 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς. Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα. Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών όπως αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών νοεμβρίου 2018 μη μισθωτών.

Για την έκδοση των εισφορών, έχουν ληφθεί υπόψη οι διατάξεις της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε στις 30 μαρτίου 2020. Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές μαΐου 2018 των αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές , πληρωμή συντάξεων ογα, ικα. Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια εφκα ιουνίου 2020 πληρωμής εισφορών των μη μισθωτών ασφαλισμένων. 1:06 μμ, παρασκευή 23 οκτ 2020 1:06 μμ, 23 οκτ 2020. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές : Σε ανακοίνωσή του ο εφκα αναφέρει: Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα. Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών όπως αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Δείτε τα αναδρομικά που δικαιούστε με ένα κλικ. Καλωσ ηλθατε στην σελιδα εισοδου των υπηρεσιων web. Την προσεχή τετάρτη 3 ιουνίου, η ανάρτηση των ειδοποιητηρίων. Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη.

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών απριλίου ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης (εφκα) ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές , πληρωμή συντάξεων ογα, ικα. Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών νοεμβρίου 2018 μη μισθωτών. Μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 20 μαρτίου είναι πληρωτέα τα ραβασάκια των νέων εισφορών που αναρτήθηκαν την δευτέρα 16.

Sto E Efka Ta Eidopoihthria Asfalistikwn Eisforwn Pro8esmia Gia Thn Ekptwsh E8nos
Sto E Efka Ta Eidopoihthria Asfalistikwn Eisforwn Pro8esmia Gia Thn Ekptwsh E8nos from www.ethnos.gr
Σήμερα, παρασκευή 3 ιουλίου, λήγει η προθεσμία για την χρήση της έκπτωσης 25% στα ειδοποιητήρια του εφκα για τον μάιο για 1,2 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς. Μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 20 μαρτίου είναι πληρωτέα τα ραβασάκια των νέων εισφορών που αναρτήθηκαν την δευτέρα 16. Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές μαΐου 2018 των αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές, 120 δόσεις, ενφια: Στο efka.gov.gr τα διπλά εκκαθαριστικά του εφκα αναρτήθηκαν οι εισφορές μαρτίου η διοίκηση του εφκα (efka.gov.gr) ανακοίνωσε πως οι εισφορές αυγούστου 2017 των αγροτών. Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών όπως αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών νοεμβρίου 2018 μη μισθωτών.

Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη.

Ειδοποιητήρια για ασφαλιστικές εισφορές ιανουαρίου. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών νοεμβρίου 2018 μη μισθωτών. Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα. 1:06 μμ, παρασκευή 23 οκτ 2020 1:06 μμ, 23 οκτ 2020. Για την έκδοση των εισφορών, έχουν ληφθεί υπόψη οι διατάξεις της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε στις 30 μαρτίου 2020. Εφκα ειδοποιητήρια για εισφορές : Καλωσ ηλθατε στην σελιδα εισοδου των υπηρεσιων web. Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών όπως αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Αναλυτικές οδηγίες για τον συμψηφισμό 25% στις οφειλές προς τον εφκα παρέχει η ααδε. Δείτε τα αναδρομικά που δικαιούστε με ένα κλικ. Τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του φεβρουαρίου 2020 για 1.213.257 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του. Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές νοεμβρίου 2018 των αγροτών. Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια εφκα ιουνίου 2020 πληρωμής εισφορών των μη μισθωτών ασφαλισμένων.

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές νοεμβρίου 2018 των αγροτών εφκα. Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα.

Posting Komentar

0 Komentar